Anförande och repliker från upphovsrättsdebatten

Hela mitt eget anförande, anförandet av socialdemokraternas första talare Hillevi Larsson och mina tre replikskiften i text finns nu under “Anföranden i riksdagen”. Jag låter inte det ligga här på förstasidan eftersom det är så oerhört långt.

Hela debattprotokollet finns på riksdagens hemsida.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

4 Responses to Anförande och repliker från upphovsrättsdebatten

 1. Jesper says:

  Hmm, finns inte riksdagsdebatterna att se via realplayer? Jobbigt att läsa allt :o)

 2. site admin says:

  Förstår dig. Det är inget kul att sitta och läsa ett anföranden och repliker som i kammaren tog ca 30 minuter. Och detta är ändå bara en bråkdel av hela upphovsrättsdebatten som tog 3,5 timmar.

  Under “Mitt eget anförande…” har jag förklarat hur jag försökt med videoarkivet utan att lyckas.

 3. Jesper says:

  Jo, man tycker ju att det inte vore alltför mycket begärt av riksdagen/svt att lägga upp alla viktiga kammardebatter på nätet, iom att de tydligen spelas in och går att följa direkt via webbteve. Alla offentliga utskottsutfrågningar går ju att se i efterhand via webb-tv.

 4. Marcus F says:

  Efter att ha jagat igenom diverse texter på jakt efter vad som verkligen beslutades får jag säga att det behövs bot och bättring.

  Hur kommer det sig att jag skall behöva läsa bortåt 40-50K tecken för att få en så enkel information. Med “lättläst” verkar riksdagens webmasters mena “innehållslös” och översikten säger egentligen ingenting – så det enda sättet verkar vara att plöja hela klabbet.

  WebbTV vore mycket bra, likaså summeringar med flera detaljnivåer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.