Alliansen-Oppositionen 4-1

Det blev som i partiledardebatten, alliansen utklassade oppositionen i kvällens match. 4-1 (1-0), och de rödgröna fick sitt tröstmål när det var mindre än en halv minut kvar av matchen.

Ska jag vara helt ärlig så brukar ju S, V och Mp vinna, vår senaste vinst var 2003, men å andra sidan var det extra skönt att vinna ett valår.

För egen del så blev det spel i anfallet, en ganska ovan position för mig. Men, det gick ganska bra, två mål i andra halvlek, 2-0 och 4-0. 1-0 gjorde Annika Qarlsson så det var Centerpartiet som dominerade stort. 3-0 gjorde moderaternas gruppledare Lars Lindblad, så man kan även påstå att Skåne dominerade. Oppositionens tröstmål gjorde dessutom Göran Persson från Simrishamn.

This entry was posted in General, Sport and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Alliansen-Oppositionen 4-1

 1. frekar06 says:

  Kul att ni vann. Då saknas bara en borgerlig valseger senare i höst. Lite off-topic nu. Det börjar nästan bli komiskt att följa kampanjen kring det här förslaget om att datalagringsdirektivet också ska omfatta alla våra Google sökningar (bland annat).

  Jag läste hos HAX att en av initiativtagarna (en italiensk ledamot) till den här skrivelsen om datalagringen nu försöker förklara bort sig i Europaparlamentet.

  Nu hävdar han att det inte står i skrivelsen att alla sökningar på Internet ska sparas, nu är det bara sökningar på barnporr (hur det nu ska gå till att filtrera bort alla andra sökningar), något som verkligen inte framgår av skrivelsen. Han hävdar också att det nog inte vore så lämpligt även om det vore effektivt. Allt detta förklarar han i ett brev till parlamentarikerna i EP. Brevet finns att läsa i sin helhet hos HAX:

  http://henrikalexandersson.blogspot.com/2010/06/written-declaration-no-29-dumskallarnas.html

  Man kan verkligen undra om den här italienska ledamoten vet vad han själv gör. Men det är uppenbart att de som ligger bakom kampanjen, som dock fortsätter, är pressade av att de här uppgifterna kom fram. //Frekar06

Leave a Reply

Your email address will not be published.