Stort grattis till AquActive

Centerpartiet i Skåne:

Stort grattis till AquActive

”Centerpartiet i Skåne vill hjärtligt gratulera Christoffer Carlsson och Louisa Lundstén från Ljunghusen till vinsten i Centerpartiets aktiebolagstävling. Nästan 200 tävlingsbidrag kom in under vår förvalskampanj ”Ge drömmen en chans”, men det var alltså skåningarna bakom AquActive som vann priset på ett startkapital till ett aktiebolag, det vill säga 50 000 kr.”

Juryn, bestående av Maud Olofsson, Harry Goldman, VD på Nyföretagarcentrum och Fredrik Posse, entreprenör och ”affärsängel”, motiverar förstapriset så här:

”Sverige behöver fler nya företag. Med de nya företagen kommer jobben och tillväxt. Christoffer Carlsson och Louisa Lundstén har med sin företagsidé AquActive redan nått framgångar i tävlingar som SM i Ung Företagsamhet och Venture Cup. Nu är tiden mogen att på allvar förverkliga planerna med start av eget företag. Med ungdomlig kraft och entreprenörsanda har de visat på enastående kreativitet och nytänkande.”

”Affärsidén är en hantelformad vattenflaska, AquaPower, som motionärer enkelt kan ta med sig när de promenerar eller springer. Nu önskar vi verkligen Christoffer och Louisa lycka till med sitt aktiebolag, vi behöver fler nya och växande företag i Skåne, avslutar Johan Linander, distriktsordförande för Centerpartiet i Skåne.”

This entry was posted in Pressmeddelanden and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Stort grattis till AquActive

  1. frekar06 says:

    Bra initiativ från Centerns sida det här med tävlingen. /Frekar06

Leave a Reply

Your email address will not be published.