FöretagarFörbundet ger högsta betyg till Centerpartiet

Häromdagen skrev jag om Centerpartiets 17 förslag för ökat nyföretagande och nu hittade jag FöretagarFörbundets betyg på våra förslag: Fem kronor av fem möjliga till Centerpartiets företagarpaket.

Viss skillnad mot de rödgrönas skuggbudget som fick lägsta betyg.

This entry was posted in General and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to FöretagarFörbundet ger högsta betyg till Centerpartiet

 1. frekar06 says:

  Johan,

  Som jag skrev i min kommentar på ditt förra inlägg om detta så tycker jag också att det var bra förslag. Däremot tror jag att ni kan få problem med det här förslaget om sänkt moms. Det är EU som sätter stopp här. Men om EU godtar förslaget så har jag egentligen inga invändningar mot att förslagen genomförs. Förslagen kring skolan får gärna träda ikraft snarast. De borde trätt ikraft för flera år sedan.

 2. frekar06 says:

  Problemet har varit att vi har haft en socialdemokratisk ledd regering under tolv år som fullkomligt har struntat i allt vad ansvar för den svenska skolan har hetat. /Frekar06

 3. frekar06 says:

  Det får bli en “off-topic” kommentar här. För flera borgerliga ledamöter måste ha fått spel i EU-parlamentet.

  De har skrivit under en skriftlig förklaring som innebär att datalagringsdirektivet skulle utvidgas så att även alla medborgares sökningar på exempelvis Google skulle komma att lagras i två år. Skriftliga förklaringar är i och för sig inte bindande men en tydlig signal till kommissionen om i vilken riktning EP vill gå.

  Anna Corazza Bildt har skrivit under, men försöker nu mest förklara bort sig. Alf Svensson säger att integritetsintrånget som det innebär att spara alla sökningar på exempelvis Google är motiverat för att stoppa barnpornografi, vilket är fullständigt orimligt. Marit Paulsen har inte kommenterat och Cecilia Wikström har fått kalla fötter och tagit tillbaka sin namnunderskrift.

  Hon visste inte att detta hade med datalagringsdirektivet att göra. Vad ska vi tro nu? De borgerliga i EP var mot direktivet om datalagring för typ någon vecka sedan, nu vill flera svenska borgerliga EP-ledamöter gå i rakt motsatt riktning och utvidga datalagringen. Detta kommer inte vara positivt för de borgerliga partierna i höstens val. Däremot har nog de här borgerliga ledamöterna gett PP en biljett till riksdagen i höst.

  /Frekar06

  http://www.europaportalen.se/2010/06/ditt-googlande-kan-sparas-i-tva-ar

 4. Frekar, jag är lika konfunderad som du är. Se nytt inlägg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.