Svårt att vara föräldraledig

Idag är det en stor artikel i DN om fildelning och partiernas inställning i frågan. Journalisten, Mats Carlbom, kontaktade mig i förra veckan, men då var jag tvungen att skicka honom vidare eftersom jag är föräldraledig. Tvungen kanske är fel ord, men om jag skulle synas i media för mycket under min föräldraledighet så kan kanske Försäkringskassan ifrågasätta om jag verkligen är föräldraledig. Oavsett vad Fk tycker så måste jag lära mig att ledighet ska vara ledighet även om det är svårt. Så första veckan som föräldraledig “tackade jag nej” till DN, TT och dansk TV.

När jag nu läst artikeln så känns det ännu jobbigare att inte ha klargjort Centerpartiets inställning. Jag vet inte om Carlbom fick tag i någon annan centerpartist, men av artikeln kan man tro att Centerpartiet inte tycker annorlunda än de andra partierna förutom mp. Så är det inte. Även om jag nu inte kan uttala mig å hela partiets vägnar, så kan jag väl säga att när jag kommer tillbaka i tjänst så kommer jag att arbeta mot att ge branschorganisationer rätt att få ut IP-adresser. Inget nytt, men värt ett klarläggande.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

One Response to Svårt att vara föräldraledig

  1. Rick Falkvinge says:

    Det vet vi – det skrev du på din blog i augusti förra året, då du gav resten av oss en heads-up till att sanktionsdirektivet/IPRED1 var på intåg.

    Jag räknar kallt med att du är en av the good guys här, som står upp för medborgarrätt och rättssäkerhet. Sedan vet jag inte hur resten av (c) ställer sig.

    Var (pp) står borde vara känt…

Leave a Reply

Your email address will not be published.