Stämman slut och jag blev invald i partistyrelsen

Oj vad trött jag är. En Centerpartistämma är ett fyradagars politikmaraton och både kropp och knopp är slut när man kommer hem. Det var intensiva men fantastiska dagar. Valet av Annie till vår nya partiledare, avtackningen av Maud, partistyrelsevalet, allianspartiledarnas besök och alla stämmobeslut såklart.

För min egen del så är det klart att valet till partistyrelsen blev stämmans höjdpunkt. Jag var med i valberedningens förslag, men under debatten så föreslogs ytterligare två personer och följaktligen blev det votering och rösträkning. Det var nervöst, men det visade sig att jag var nervös i onödan. Jag fick långt ifrån flest röster (Lena Ek hade alla ombuds röster!), men var inte heller ens nära att missa att bli vald. Vilken glädje när det var klart!

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

3 Responses to Stämman slut och jag blev invald i partistyrelsen

  1. Jakob says:

    Då är det alltså upp till bevis. Vad tänker den nyblivne styrelseledamoten göra för att datalagringsdirektivet inte blir verklighet? Sen är det nog många som undrar hur partiet kommer att agera i smaband med kontrollstationen av FRA-lagstiftningen i slutet av året. Ska FRA även fortsättningsvis kunna masslagra enskildas trafikuppgifter utan att koppling till yttre hot föreligger? Ska insamlat FRA-material kunna överföras i bulk till andra länder utan att varje exporterat meddelande först har granskats av ett mänskligt öga/öra hos FRA? Ska överhuvudtaget andra länder kunna applicera sökbegrepp i FRA:s inhämtning och vice versa? Och hur går det med den polisiära signalspaningen?

  2. Direktiv till kontrollstationen håller på att tas fram just nu och vår inställning är att det ska vara en gedigen utvärdering som ska vända på alla stenar som behöver vändas på.

  3. Don Joan says:

    Här var det aldrig några tveksamheter, förstår inte varför du var nervös. Men fastän övertygelsen är väl ett GRATTIS på sin plats. Tyvärr kunde vi inte stoppa Helsingborg, hoppas inte du är alltför bitter för detta. Lycka till med uppdraget, mitt lilla tips får bli att satsa på landsbygden. Där har ni mycket att hämta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.