Debattartikel om värnskatten

Jag och 16 andra centerpartister har idag en debattartikel om värnskatten på SvD:s Brännpunkt. Ett svar på 17 moderaters debattartikel häromdagen.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

One Response to Debattartikel om värnskatten

  1. z999 says:

    Tjaa, en bättre artikel än Maud Olofssons framtidsvision/skräcksenario med ett Sverige byggt på turism, råvaruproduktion och tjänster. Hennes framtidsvision pekar på att vi ska gå från tekniskt utvecklat it-land till u-land. Detta sedan kryddat med en massa obekräftat struntprat om utbildade och företagsamma invandrare. Den typen av företag vi pratar om här kan ju vara positivt i ett mindre antal men det är inte precis vad man tänker på när man ska konkurrera på en global marknad där man antingen satsar på teknisk utveckling eller blir ett tjänsteland åt de länder som satsar på en ljusare framtid.

    Sen, jag anser att alliansen har tappat styrfarten som ett antisocialistiskt skattesänkaralternativ. Istället för att enskilda partiledare går ut med visioner så kunde man kanske gå ut med en gemensam vision? Helst så lite flum som möjligt och att det ligger något sånär nära i tiden, annars kan det lika gärna vara.

    Några visioner från sverigedemokraterna kommer nog inte att komma så länge dom kan nära sig på skräckvisioner från andra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.