Medverkar på Kvällsöppet ikväll

Är ni kvällspigga så tycker jag att ni ska se Kvällsöppet på TV4 ikväll. Börjar kl. 22.40 och ska handla om livstidsstraffet och fängelsestraffet mer generellt. Jag är en av gästerna.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

One Response to Medverkar på Kvällsöppet ikväll

  1. frekar06 says:

    Det var en intressant debatt. Det här med brott och straff är ju en ständigt aktuell och pågående debatt i samhället. Frågan om livstidsstraff är mycket svår. Forskningen har jag för mig avvisar långa fängelsestraff. Samtidigt måste andra saker tas med i en bedömning av en så här svår fråga. Förhoppningsvis får vi snart praxis från HD också där vi får klarhet i vad som krävs osv. för att få livstidsstraff omvandlat till tidsbestämt straff. Har för mig HD har ett sådant mål på sitt bord nu, men jag kan ha fel där.

    Frekar06

Leave a Reply

Your email address will not be published.