Är det trion som ska ta hand om Sveriges ekonomi? Snälla, låt det vara en mardröm!

Tänk att vi om fem månader kan stå där och inse att det är för sent. Svenska folket måste ta sitt förnuft till fånga, vi kan inte överlåta det här landets ekonomi till den här trion. Finansminister, näringsminister och statsminister – Östros, Ohly och Sahlin. Hjälp! Väck mig!

This entry was posted in General and tagged , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Är det trion som ska ta hand om Sveriges ekonomi? Snälla, låt det vara en mardröm!

 1. Nordh says:

  När jag läser opinionsmätningarna undrar jag hur folk tänker. (Eller t.o.m. om de verkligen tänker.)

  Nåväl, än återstår det 4½ månad…

 2. Ola says:

  Nordh

  Folk tänker på samhället i stort och inte bara på sitt eget ego 😉

 3. Ola says:

  Nordh

  Folk tänker på hela samhället även dom svaga och inte bara på sitt eget ego 😉

  Så skulle det stå.. Vet inte vad som hände..

 4. z999 says:

  @Ola:
  “Folk tänker på hela samhället även dom svaga och inte bara på sitt eget ego”

  Ego?! Alltså, bakom varje löneutbetalning så finns det en människa som har ansträngt sig på något sätt och offrat tid och kraft för att skapa någon utbetalning alls. Att beskylla folk för att vara egoister bara för att dom vill ha betalt för sitt arbete samt anser att de äger de pengar de får ut är inte moraliskt försvarbart anser jag.

  Sen, sjukskriven och sjukpensionär är väl inga jobb heller? Det är fel att den gruppen jämförs med de som jobbar. Bidrag för sjukskrivning eller sjukpensionär ska inte ses som en lön och jämföras med andra löntagare, det är en försäkring för att du inte ska gå under om olyckan är framme. De flesta löntagares lön är baserad på att de jobbar, inte på någon “solidaritet” från de som tjänar mer.

 5. z999 says:

  En sak jag undrar, är det alliansens förtjänst att det är fler vakter och ibland även poliser runt pendeltågen i Stockholm? I vilket fall är det något som jag uppskattar eftersom jag jobbar ganska mycket obekväm arbetstid.

 6. Det är alliansen i Stockholms läns landsting som sköter SL och bevakningen, men att det finns fler poliser synliga och tillgängliga kan du tacka mig för…:-)

  Det är klart att hela alliansen har stått bakom fler poliser (ökning från ca 17 000 2006 till 20 000 2010), men det hade inte varit så stort fokus på synlighet, tillgänglighet, yttre tjänst och polis i hela landet om det inte hade varit för Centerpartiet.

 7. Micke says:

  Jag sitter redan utomlands, i ert grannland Skåne. Jag drog så fort det blev klart att Tommy Hydfors blev (tillfälligt, tack o lov) chef för Rikskrim.

 8. z999 says:

  OK, tack för det då Johan. Ökningen med 3000 poliser låter inte sådär fruktansvärt stor ändå, men i vilket fall är det synbart i mina trakter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.