Reglerna är tydliga

Det är inte så länge som reglerna förändrades, men till och med för mig som inte har någon övernattningslägenhet så har det varit tydligt att de nya reglerna innebär att närstående inte får använda lägenheten mer än tillfälligt.

Jag känner dock Anita Brodén (fp) som en snäll och ganska försiktig kvinna, så jag har mycket svårt att tro att hon medvetet skulle ha fuskat. Men hur det nu än har gått till så är reglerna som de är och de ska följas.

Några speciella regler om att ingen utomstående för folkbokföra sig i riksdagslägenheten har jag inte uppfattat. Å andra sidan så gäller att man ska vara folkbokförd där man stadigvarande har sin dygnsvila (där man bor) och om Sven-Erik Österbergs dotter inte bor i hans lägenhet så får hon inte heller vara folkbokförd där.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.