Bosses spark sitter i än

I onsdags, alltså för fyra dagar sedan, så spelade vi den traditionella fotbollsmatchen mellan alliansen och oppositionen. Jag har inte velat skriva så mycket om den eftersom det blev ett oerhört orättvist resultat…

Min uppgift var att punktmarkera Thomas Bodström och det gick ganska bra. Han är en duktig fotbollsspelare men orkar inte så mycket längre. Så när han gick ner som mittback i mitten av andra halvlek så fick jag spela lite fotboll också (det är så tråkigt att bara hänga någon i hasorna, men det var nödvändigt, Bodström som f.d. allsvensk fotbollsspelare är solklart bäst på plan år efter år). Det första som hände var att jag tog nere en utspark från deras målvakt, ryckte förbi Bosse Ringholm och sedan small det till.

Bosse “huliganen” Ringholm gillade inte att jag tog mig förbi honom väldigt enkelt och då sparkade han ner mig. Helt ointresserad av bollen, som var säkert en halv meter framför mig, så klippte han hälsenan. Det borde ha blivit rött kort, men blev bara gult. Den annars stabile domaren vågade väl inte visa ut en f.d. finansminister pga rädsla för höjd extra domarskatt.

Som så ofta gjorde det ont till en början, men blev sedan snabbt bättre. Jag har också en inflammation i hälsenan sedan månader tillbaka och har redan en remiss till Idrottskliniken på Råsunda. Det har inte gjort så ont de här dagarna men idag när jag tog en löprunda i regnet så kände jag av det rejält. Inte speciellt kul att springa runt och tänka på Bosse Ringholm, men å andra sidan kan det ge ordentlig tändvätska…

Tilläggas kan också att Bodström och några till av motspelarna bad om ursäkt å Ringholms vägnar, men inte Bosse själv. Kan man vara en 67-årig fotbollsspelande huligan? Fråga Bosse!

This entry was posted in Sport. Bookmark the permalink.

3 Responses to Bosses spark sitter i än

  1. Vi kräver att få se bilder på förseelsen!

  2. Jag spelade så det var svårt att ta bilder…. Men där stod en kvinna från någon bildbyrå och tog bilder.

  3. Hans J says:

    🙂

    När spelar ni nästa gång?

    (letar efter min kamera…)

Leave a Reply

Your email address will not be published.