Så spännande att sitta och titta på ett leaderboard

Ska stiga upp om fem timmar och ändå kan jag inte gå och lägga mig. Sportidiot har jag alltid varit och golf älskar jag. Och vem älskar inte en rookie som på första försöket kan ta hem en major. Svenska herrar har försökt i årtionden utan att lyckas, Anna Nordqvist ser ut att göra det på första försöket. Med ett hål kvar att spela leder hon med tre slag. Följer det hela på golfbloggen och lpgascoring.com

Lotta Neumann, Helen Alfredsson, tio gånger Annika Sörenstam och nu förhoppningsvis Anna Nordqvist. Kanske Annika Sörenstams gamle tränare Henri Reis får sitt erkännande, han är nämligen tränare även till Anna Nordqvist.

Klart! Precis när jag skriver detta så sätter Anna Nordqvist en birdie på sista hålet! Vilka nerver! Vem som helst borde skaka av nervositet på utslaget till 18:e hålet i ledning i en major. Tydligen inte den här 22-åringen från Eskilstuna. Hon gör ännu en birdie istället! Seger med fyra slags marginal. Fantastiskt!

This entry was posted in Sport. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.