Snart bortglömd?

Detta är min tredje föräldraledighet från riksdagsuppdraget och varje gång har “processen” sett likadan ut. Första månaden är en avtrappningsperiod där tankarna fortfarande finns i politiken, kollegor och tjänstemän ringer ofta för att stämma av frågor och journalister ringer som vanligt.

När det sedan gått en månad har jag släppt de politiska tvisterna, kollegorna som tagit över olika ansvarsområden blir varma i klädorna och de vanliga rättspolitikjournalisterna har lärt sig att det är föräldraledighet som gäller.

Nu har det snart gått 1,5 månad och det har varit två glädjande dagar genom att media hört av sig flitigt (SVT, TV8, Expressen och Trelleborgs Allehanda, varav de tre sistnämnda sagt att de ringer för att de sett på bloggen att jag tidigare tyckt till i frågor som de nu intresserat sig för), men också mindre glädjande eftersom politiska uppgörelser faktiskt måste ske utan att jag kan vara med. En självklar följd av föräldraledigheten, men svårt att inse när man är van vid att ha fingrarna i alla möjliga syltburkar.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

One Response to Snart bortglömd?

  1. Det är allt tur att du nu har blivit bortglömd. Annars hade du nog fått det hett om öronen å centerns vägnar efter Annie Johanssons avslöjande att centern anser det viktigare att få sitta kvar vid maktens smörgåsbord än att stå upp för tidigare, högtidligt deklarerade, åsikter.

    Centerns ryggradslösa ståndpunkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.