Livet är oförutsägbart

Det är omöjligt att veta vad som händer imorgon. Detta konstaterande är inget som du höjer ögonbrynen för, men tänk efter, hur mycket utgår du inte från att allting ska vara imorgon som det var idag.

Igår arbetade min pappa precis som vanligt på Skanska. Idag ligger han på neurologen i Lund efter en hjärninfarkt (stroke). Ingenting är som igår. Ingenting som var viktigt igår betyder lika mycket idag. Livet är oförutsägbart.

För att livet ska bli hanterbart måste vi planera. Jag är själv en mycket planerande person. Men allting kan ändras och det måste man ha med i planerna.

Vi har definitivt förhoppningen att pappa ska bli precis som vanligt igen. Men det går inte att planera. Vi måste lära oss att livets oförutsägbarhet är det enda som vi kan vara riktigt säkra på.

Nu börjar vägen tillbaka. Nu börjar vägen till framtiden.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

2 Responses to Livet är oförutsägbart

  1. Niklas says:

    http://www.expressen.se/index.jsp?a=472287

    Läs ovanstående artikel. Personligen tycker jag det låter avsevärt mycket bättre än att förvirrade mp skall vara med och ha inflytande över vårt samhälle. Även om vi alla givetvis hoppas på en stark högerallians måste tillfredsställande alternativ existera för ett bra Sverige.

    Niklas

  2. Niklas says:

    P.S. Tråkigt det där med din far förresten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.