Extremt osmakligt! Be om ursäkt Sjöstedt!

Det är helt sanslöst. Vänsterpartiet i Malmö lät på 1:a maj barn slå sönder pinator med bilder på Annie Lööf, Fredrik Reinfeldt och Anders Borg. Om barnet slog ett basebollträ i huvudet på Annie så fick de godis. Härlig barnuppfostran! Våld mot meningsmotståndare ska tydligen uppmuntras enligt Vänsterpartiet.

Vänsterpartiet centralt tycks ha förstått att det är olämpligt, men någon ursäkt från Jonas Sjöstedt har inte kommit. Vänsterpartiet i Malmö säger tvärtom att de INTE tänker be om ursäkt!

Daniel Sestrajcic som är Vänsterpartiets ordförande i Malmö tänker definitivt inte ta avstånd från den omdiskuterade barnaktiviteten.

“Från Malmö blir det absolut ingen ursäkt, inget avståndstagande. Det är den borgerliga regeringen som borde be om ursäkt för att de skapat massfattigdom och massarbetslöshet i Sverige.”

Jag trodde inte att ett parti som säger sig stå för demokrati skulle kunna agera på det här sättet. När några MUF:are använde ett foto på Göran Persson som piltavla (med reservation för att jag minns fel) så blev det ett herrrans liv. Med rätta. Tänk då på att det var ungdomar som gjorde en aktivitet för andra ungdomar.

Nu handlar det om vuxna som låter barn slå basebollträ i huvudet på politiker och om de lyckas krossa huvudet så får de godis! Och de ansvariga vänsterpartisterna i Malmö förstår inte ens att det är olämpligt! Man häpnar!

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

2 Responses to Extremt osmakligt! Be om ursäkt Sjöstedt!

  1. z999 says:

    “När några MUF:are använde ett foto på Göran Persson som piltavla (med reservation för att jag minns fel) så blev det ett herrrans liv. Med rätta.”

    Det var en bild på Palme om det är contra-bild-tavlan du tänker på. Inte för att det gör saken bättre men i alla fall. Men det har förekommit piltavlor med Carl Bildt utan att det blev någon uppståndelse om det. I vilket fall så är det fruktansvärt när folk i förtroendeställning inte tar tag i det. Bra att du reagerar i alla fall.

  2. frekar06 says:

    Detta var bedrövligt av Vänstern. /Fredrik

Leave a Reply

Your email address will not be published.