Förvirrande

Tidigare idag så upptäckte jag att t.ex. inlägget om “Tillbaka från semestern” och ett antal kommentarer hade försvunnit. Då skrev jag ett inlägg om det och frågade om någon av er läsare använder WordPress och kanske kunde veta varför. Nu när jag kommer tillbaka till datorn efter ett möte med Rikspolisstyrelsens styrelse så är de tidigare försvunna inläggen/kommentarerna tillbaka, men istället har inlägget med frågan om WordPress försvunnit.

Förvirrande! Någon som kan WordPress och kan förklara?

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

3 Responses to Förvirrande

  1. Johan Folin says:

    Utan att veta något mer så tycker jag det låter som databas-krasch med två påföljande backupåterställningar som var olika gamla. Först från en äldre, sedan från en nyare. Men det är bara en gissning.

  2. Johan Folin says:

    Har du kollat webbhotellets driftsinfo?

  3. Hittar inget på deras hemsida, men det låter troligt det du skriver (eller, rättare sagt, om du säger att det är troligt så tror jag på det…:-).

    Tack Johan!

Leave a Reply

Your email address will not be published.