En vecka i solen

Den kommande veckan kommer jag förmodligen att vara helt utan bloggkontakt. Imorgon åker vi med familjen till Kanarieöarna för en veckas sol och bad. Det ska bli så otroligt skönt att komma ifrån snöskottning, halka och tjocka overaller. Det är tydligen fler som tycker att Kanarieöarna lockar.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

5 Responses to En vecka i solen

 1. z999 says:

  “Den kommande veckan kommer jag förmodligen att vara helt utan bloggkontakt.”

  Du kommer att bli förvånad. Det har hänt en del i Spanien sen Franco dog och numera är jag säker på att dom har en viss möjlighet till internet.

 2. Don Joan says:

  Finns säkert uppkoppling men det ger ingen avkoppling. Låt nu Johan ligga i sin solstol och bara höra ljudet från ungarna när de skuttar upp och ner i poolen. På sin höjd kan han kort störas av servitören som smidigt ställer en kall öl på det lilla sidobordet. Och nej nej jag är inte avundsjuk, det är jag aldrig. Därför ska jag sjunga en trudilutt i ren glädje när jag hämtar skyffeln i garaget för att rensa runt gatubrunnen vid uppfarten. Den är igensatt av is och när snön smälter blir det så mycket vatten att man kan fylla en stor pool i Spanien. Förresten, spana in polisfordonen de har. Hört något om att de syns väldigt bra i mörker. När du läser detta är du förmodligen hemma, så välkommen hem till Svedala. De tjocka overallernas land.

 3. Jakob says:

  Centerpartister brukar ju bli kreativa i solen så här års. Glöm inte bort att blogga, men undvik att nämna alla fetknoppar på badstranden. Och det var visst inte så enkelt som att de kan skatta sig lyckliga…

 4. Det var nog bara jag som blev tjock, “all inclusive” är inte bra för figuren…

 5. frekar06 says:

  Vad sägs om att förbjuda kylan och därmed halkan? 🙂

  Skämt åsido. Jag tror inte vädret bryr sig så där värst mycket om huruvida riksdagen skulle fatta beslut om förbud mot kyla och därmed halka!

  Frekar06

Leave a Reply

Your email address will not be published.