Tar Jimmie Åkesson avstånd från sin sekreterares uttalande?

Hade någon annan partiledares sekreterare uttalat sig på det sättet som Jimmie Åkessons har gjort så hade det blivit ett oerhört liv. Men nu tycks det vara helt tyst, varför ska Sverigedemokraterna behandlas annorlunda?

Åkessons sekreterare Alexandra Brunell skrev efter självmordsbomben i Stockholm på Twitter: “Är det nu man får säga “vad var det jag sa”? #äntligen”

Ett groteskt sätt att uttrycka sig efter terrordådet som hade kunnat döda hundratals människor.

Jag har sökt på Sverigedemokraternas hemsida och varken där eller någon annanstans har jag sett att Jimmie Åkesson tar avstånd från sin sekreterares uttalande. Håller han med henne? Kände han också “äntligen” efter en galen människas hot mot människoliv och vår demokrati? I något sammanhang såg jag att han har sagt: “vi har varnat för den muslimska invandringen” eller något liknande. Ett annat sätt att säga “vad var det jag sa”. Obehagligt!

This entry was posted in General and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

87 Responses to Tar Jimmie Åkesson avstånd från sin sekreterares uttalande?

 1. Bäste Johan, av bilden att döma är du ju en vuxen människa, så egentligen borde du ju redan ha förstått följande elementa: Dalmasar som grupp har ingen människofientlig, rasistisk idelogi. De har däremot de människor som bekänner sig till Islam.
  Uttrycket “att befria kvinnorna från Islam” är ditt, inte mitt. Vi som vågar diskutera öppet, arbetar för att befria kvinnorna från slavägarna, varhelst de befinner sig. Vi lyckades för över hundra år sedan, bland annat med hjälp av kristna värderingar och kristna kämpar för mänskliga fri- och rättigheter. Du verkar ännu inte ha läst Dick Harrisons bok om slaveriet.
  En av de nya franska filosoferna som har uttalat sig klart och tydligt på den här punkten är Bernard-Henri Lévy. Du kan säkert få hjälp på närmaste bibliotek att skaffa litteratur, men sedan är det upp till dig själv att öppna alla sinnen. Jag misstänker att det är det som är ditt problem.

  Du har totalt missförstått religionsfriheten, om du tror att den ger någon människa rätt att förtrycka och förslava andra människor. Att den ena människans frihet upphör när den innebär ofrihet för andra människor, det brukar redan mellanstadieeleverna inse. Även för Johan Linander borde det vara begripligt.

  Att bekämpa islamism och nazism innebär inte att bekämpa islamister och nazister. Det innebär däremot att upplysa dem om det avskyvärda i dessa ideologier. Klarar du av den distinktionen, Johan?

 2. Sven-Inge, dalmasar som grupp har ingen människofientlig, rasistisk idelogi. Precis. Muslimer som grupp har inte heller någon människofientlig, rasistisk ideologi och därför är jämförelsen alldeles utomordentligt bra.

  Känner du inte en enda muslim? Du verkar åtminstone leva väldigt långt från verkligheten. Du borde ta och försöka träffa någon muslim och prata om hur de ser på demokrati, mänskliga rättigheter m.m. Du kommer att upptäcka att de inte är några människofientliga rasister för att de bekänner sig till islam.

  Eftersom du hävdar att islam står för kvinnors slaveri och kvinnor ska befrias från slaveri så, logiskt, menar du att kvinnorna ska befrias från islam. Men, vet du vad, det finns miljontals kvinnor som är muslimer och vill vara muslimer. Det tycker jag att de ska få vara för jag tror på mänskliga rättigheter. Inklusive den mänskliga rättigheten att få välja religion.

  Varenda kvinna, eller man, som är utsatt för slaveri ska givetvis befrias från slavägarna. Men varför blanda ihop det med en religion, det är precis lika illa oavsett vilken religion förövaren eller offret har. Alla ska dömas lika. Det förvånar mig om du inte tycker att lagen ska gälla lika för alla.

  Vem har sagt att någons frihet ska få inskränka någon annans frihet i religionens namn? Inte jag. Det behövs en kamp mot religiös extremism inklusive islamistisk extremism, men att jämföra nazism med islamism visar bara på din totala okunnighet.

  Undrar vem som behöver öppna sina sinnen!

 3. Av bilden att döma är du ju vuxen. Dock verkar det vara nödvändigt att för di påpeka några elementa. Dalmasar som grupp bekänner sig inte till en människofientlig och djupt rasistisk ideologi. På närmaste bibliotek kan du säkert få hjälp med att hitta professor Harrisons bok om slaveriet. Den borde väcka dig. En av de nya franska filosoferna, Bernard-Henri Lévy har också gjort klara uttalanden på det här området. All hjälp finns att få på våra bibliotek och på internet. Men det krävs ju att du öppnar dina sinnen, och det är väl närmast det som är ditt problem.

  Hur går dina tankar när du läser om steningen av Sakineh i Iran. När människor runt om i världen protesterar, yrar du då om kvinnofientliga dalmasar? VAKNA!

  Att bekämpa islamister och nazister innebär inte att bekämpa de människor som lockas av dessa frunktansvärda ideologier. Det innebär att skydda människor från de fruktansvärda lidanden som dessa ideologier leder till. Den ena människans frihet upphör, där den innebär en annan människas ofrihet. Det brukar redan mellanstadieeleverna begripa. Jag tror att även du Johan förstår, om du öppnar dina sinnen.

  Det gläder mig att du håller med om att människohandel för sexuella ändamål är något avskyvärt. Innebär det att du också fördömer polygamin? Eller är du en sådan där mansgris som menar att mannen har rätt att förtrycka kvinnan? Då blir det ju plötsligt begripligt varför du försvarar Islam.

 4. Av bilden att döma är du ju vuxen. Dock verkar det vara nödvändigt att för dig påpeka några elementa. Dalmasar som grupp bekänner sig inte till en människofientlig och djupt rasistisk ideologi. På närmaste bibliotek kan du säkert få hjälp med att hitta professor Harrisons bok om slaveriet. Den borde väcka dig. En av de nya franska filosoferna, Bernard-Henri Lévy har också gjort klara uttalanden på det här området. All hjälp finns att få på våra bibliotek och på internet. Men det krävs ju att du öppnar dina sinnen, och det är väl närmast det som är ditt problem.

  Hur går dina tankar när du läser om steningen av Sakineh i Iran. När människor runt om i världen protesterar, yrar du då om kvinnofientliga dalmasar? VAKNA!

  Att bekämpa islamister och nazister innebär inte att bekämpa de människor som lockas av dessa frunktansvärda ideologier. Det innebär att skydda människor från de fruktansvärda lidanden som dessa ideologier leder till. Den ena människans frihet upphör, där den innebär en annan människas ofrihet. Det brukar redan mellanstadieeleverna begripa. Jag tror att även du Johan förstår, om du öppnar dina sinnen.

  Det gläder mig att du håller med om att människohandel för sexuella ändamål är något avskyvärt. Innebär det att du också fördömer polygamin? Eller är du en sådan där mansgris som menar att mannen har rätt att förtrycka kvinnan? Då blir det ju plötsligt begripligt varför du försvarar Islam.

 5. Dock verkar det vara nödvändigt att för dig påpeka några elementa. Dalmasar som grupp bekänner sig inte till en människofientlig och djupt rasistisk ideologi. På närmaste bibliotek kan du säkert få hjälp med att hitta professor Harrisons bok om slaveriet. Den borde väcka dig. En av de nya franska filosoferna, Bernard-Henri Lévy har också gjort klara uttalanden på det här området. All hjälp finns att få på våra bibliotek och på internet. Men det krävs ju att du öppnar dina sinnen, och det är väl närmast det som är ditt problem.

  Hur går dina tankar när du läser om steningen av Sakineh i Iran. När människor runt om i världen protesterar, yrar du då om kvinnofientliga dalmasar? VAKNA!

  Att bekämpa islamister och nazister innebär inte att bekämpa de människor som lockas av dessa frunktansvärda ideologier. Det innebär att skydda människor från de fruktansvärda lidanden som dessa ideologier leder till. Den ena människans frihet upphör, där den innebär en annan människas ofrihet. Det brukar redan mellanstadieeleverna begripa. Jag tror att även du Johan förstår, om du öppnar dina sinnen.

  Det gläder mig att du håller med om att människohandel för sexuella ändamål är något avskyvärt. Innebär det att du också fördömer polygamin? Eller är du en sådan där mansgris som menar att mannen har rätt att förtrycka kvinnan? Då blir det ju plötsligt begripligt varför du försvarar Islam.

 6. Dalmasar som grupp bekänner sig inte till en människofientlig och djupt rasistisk ideologi. På närmaste bibliotek kan du säkert få hjälp med att hitta professor Harrisons bok om slaveriet. Den borde väcka dig. En av de nya franska filosoferna, Bernard-Henri Lévy har också gjort klara uttalanden på det här området. All hjälp finns att få på våra bibliotek och på internet. Men det krävs ju att du öppnar dina sinnen, och det är väl närmast det som är ditt problem.

  Hur går dina tankar när du läser om steningen av Sakineh i Iran. När människor runt om i världen protesterar, yrar du då om kvinnofientliga dalmasar? VAKNA!

  Att bekämpa islamister och nazister innebär inte att bekämpa de människor som lockas av dessa frunktansvärda ideologier. Det innebär att skydda människor från de fruktansvärda lidanden som dessa ideologier leder till. Den ena människans frihet upphör, där den innebär en annan människas ofrihet. Det brukar redan mellanstadieeleverna begripa. Jag tror att även du Johan förstår, om du öppnar dina sinnen.

  Det gläder mig att du håller med om att människohandel för sexuella ändamål är något avskyvärt. Innebär det att du också fördömer polygamin? Eller är du en sådan där mansgris som menar att mannen har rätt att förtrycka kvinnan? Då blir det ju plötsligt begripligt varför du försvarar Islam.

 7. Jag har aldrig hört talas om att dalmasar som grupp bekänner sig till en människofientlig och djupt rasistisk ideologi. På närmaste bibliotek kan du säkert få hjälp med att hitta professor Harrisons bok om slaveriet. Den borde väcka dig. En av de nya franska filosoferna, Bernard-Henri Lévy har också gjort klara uttalanden på det här området. All hjälp finns att få på våra bibliotek och på internet. Men det krävs ju att du öppnar dina sinnen, och det är väl närmast det som är ditt problem.

  Hur går dina tankar när du läser om steningen av Sakineh i Iran. När människor runt om i världen protesterar, yrar du då om kvinnofientliga dalmasar? VAKNA!

  Att bekämpa islamister och nazister innebär inte att bekämpa de människor som lockas av dessa frunktansvärda ideologier. Det innebär att skydda människor från de fruktansvärda lidanden som dessa ideologier leder till. Den ena människans frihet upphör, där den innebär en annan människas ofrihet. Det brukar redan mellanstadieeleverna begripa. Jag tror att även du Johan förstår, om du öppnar dina sinnen.

  Det gläder mig att du håller med om att människohandel för sexuella ändamål är något avskyvärt. Innebär det att du också fördömer polygamin? Eller är du en sådan där mansgris som menar att mannen har rätt att förtrycka kvinnan? Då blir det ju plötsligt begripligt varför du försvarar Islam.

 8. Bättre fly, än illa fäkta! Jag förstår dig Johan, men den taktiken kan du ju inte tillämpa hela livet. En bättre taktik är att bli vuxen. Säg ja till utveckling, studera utan ögonbindel, så kommer du så småningom att kunna debattera med vuxna människor.

  Dalmasar som grupp bekänner sig inte till en människofientlig och djupt rasistisk ideologi. På närmaste bibliotek kan du säkert få hjälp med att hitta professor Harrisons bok om slaveriet. Den borde väcka dig. En av de nya franska filosoferna, Bernard-Henri Lévy har också gjort klara uttalanden på det här området. All hjälp finns att få på våra bibliotek och på internet. Men det krävs ju att du öppnar dina sinnen, och det är väl närmast det som är ditt problem.

  Hur går dina tankar när du läser om steningen av Sakineh i Iran. Läs och begrunda! http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8062881.ab

  När människor runt om i världen protesterar, yrar du då om kvinnofientliga dalmasar? VAKNA!

  Att bekämpa islamister och nazister innebär inte att bekämpa de människor som lockas av dessa frunktansvärda ideologier. Det innebär att skydda människor från de fruktansvärda lidanden som dessa ideologier leder till. Den ena människans frihet upphör, där den innebär en annan människas ofrihet. Det brukar redan mellanstadieeleverna begripa. Jag tror att även du Johan förstår, om du öppnar dina sinnen.

  Det gläder mig att du håller med om att människohandel för sexuella ändamål är något avskyvärt. Innebär det att du också fördömer polygamin? Eller är du en sådan där mansgris som menar att mannen har rätt att förtrycka kvinnan? Då blir det ju plötsligt begripligt varför du försvarar Islam.

 9. Det finns en viktig skillnad mellan Dalmasar och muslimer De förra bekänner sig inte till en människofientlig och djupt rasistisk ideologi. På närmaste bibliotek kan du säkert få hjälp med att hitta professor Harrisons bok om slaveriet. Den borde väcka dig. En av de nya franska filosoferna, Bernard-Henri Lévy har också gjort klara uttalanden på det här området. All hjälp finns att få på våra bibliotek och på internet. Men det krävs ju att du öppnar dina sinnen, och det är väl närmast det som är ditt problem.

  Hur går dina tankar när du läser om steningen av Sakineh i Iran. Läs och begrunda! http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8062881.ab

  När människor runt om i världen protesterar, yrar du då om kvinnofientliga dalmasar? VAKNA!

  Att bekämpa islamister och nazister innebär inte att bekämpa de människor som lockas av dessa frunktansvärda ideologier. Det innebär att skydda människor från de fruktansvärda lidanden som dessa ideologier leder till. Den ena människans frihet upphör, där den innebär en annan människas ofrihet. Det brukar redan mellanstadieelever begripa. Jag tror att även du Johan förstår, om du öppnar dina sinnen.

  Det gläder mig att du håller med om att människohandel för sexuella ändamål är något avskyvärt. Innebär det att du också fördömer polygamin? Eller är du en sådan där mansgris som menar att mannen har rätt att förtrycka kvinnan? Då blir det ju plötsligt begripligt varför du försvarar Islam.

 10. “Befria kvinnorna från Islam” är ditt uttryck, inte mitt. Jag menar, att mänskligheten, både män och kvinnor, borde befrias från all religiös vidskepelse. inte minst om denna innebär rasism och förtryck av människor.

 11. De mänskliga fri- och rättigheterna innebär inte att man får frånta andra människor deras fri- och rättigheter. Det är just det man gör samtidigt som man stöder sig på Islam. Det är inte så länge sedan nazisterna trodde de kunde behandla människor på samma sätt, men det har vi lyckats sätta stopp för. Det kommer vi att lyckas med även när det gäller Islam.

 12. Du känner inte att du är lite tjatig…?

  Jag förstår att du är en aktiv sverigedemokrat som totalt snöat in på att islam är något hemskt som man ska skydda sig mot (och absolut inte träffa någon muslim, man vet aldrig när han har en bomb i fickan). Du har nog lyssnat för mycket på någon sverigedemokratisk chefsideolog som tror att han står för Sanningen.

  Ska jag vara helt ärlig så är jag övertygad om att den ideologi som du står för är farligare för Sverige än vad islam är. Att skapa motsättningar, hat och inställningen “vi ska befria er för det som ni inte själva har förstått” det ger intryck av något som jag trodde försvann i mitten av 40-talet.

  Men vet du vad, jag tror inte att jag kommer att övertyga dig (som jag har förstått har du några år på nacken). Precis lika lite som du kommer att övertyga mig. Så, härmed är debatten slut.

 13. Din jämförelse mellan islamister och dalmasar säger väl allt om din kunskapsnivå. På närmaste bibliotek kan du säkert få hjälp med att hitta professor Harrisons bok om slaveriet. Den borde väcka dig. En av de nya franska filosoferna, Bernard-Henri Lévy har också gjort klara uttalanden på det här området. All hjälp finns att få på våra bibliotek och på internet. Men det krävs ju att du öppnar dina sinnen, och det är väl närmast det som är ditt problem.

  Hur går dina tankar när du läser om steningen av Sakineh i Iran. Läs och begrunda! http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8062881.ab

  När människor runt om i världen protesterar, yrar du då om kvinnofientliga dalmasar? VAKNA!

  Att bekämpa islamister och nazister innebär inte att bekämpa de människor som lockas av dessa frunktansvärda ideologier. Det innebär att skydda människor från de fruktansvärda lidanden som dessa ideologier leder till. Den ena människans frihet upphör, där den innebär en annan människas ofrihet. Det brukar redan mellanstadieeleverna begripa. Jag tror att även du Johan förstår, om du öppnar dina sinnen.

  Det gläder mig att du håller med om att människohandel för sexuella ändamål är något avskyvärt. Innebär det att du också fördömer polygamin? Eller är du en sådan där mansgris som menar att mannen har rätt att förtrycka kvinnan? Då blir det ju plötsligt begripligt varför du försvarar Islam.

 14. Huruvida Sverigedemokraterna har någon chefsideolog känner jag inte till. Men att professor Harrison eller den franske filosofen Bernard-Henri Lévy skulle räknas som chefsideologer för SD, det säger väl allt om den nivå du för debatter på.
  Du kommer den närmaste tiden att få se hur terrorcentralerna runt om i Europa kommer att granskas och stängas. Det är inte bara Luton i Storbritannien som förför och vilseleder förvirrade ungdomar.

 15. Borde inte Linander föra ett samtal med de två partikolleger, som skrev en motion om förbud mot nikab. De har förmodligen bättre förstått begreppet religionsfrihet.

 16. Bäste Johan, ta ett samtal med dina två partikolleger som skrev en motion om att förbjuda nikab. De har förvisso förstått mer om religionsfrihet och andra fri- och rättigheter. Lycka till!

 17. Veritas says:

  Även i centerpartiet finns insikt och kunskap. Två centerpartister skrev för någon tid sedan en motion om nikab, ett vedervärdigt redskap för att förtrycka kvinnan.

 18. Aldrig har väl den religiösa vidskepligheten blivit så grymt avslöjad som i dagens TV-program om Världens konflikter. Arma iranska folk, som kämpade och dog för att få leva under mänskliga förhållanden. De lyckades göra sig av med sina hatade härskare, och till och med kvinnorna fick en kort tid uppleva något som påminner om västvärldens fri- och rättigheter, men de hamnade ur askan i elden. Ta chansen, Johan, och se reprisen den 23/12, 26/12 eller den 28/12. Programmet kan bli ditt livs stora eye-opener.
  Precis som under Hitler sändes barn och ungdomar ut att slaktas på slagfälten. Det är märkligt att parallellerna är så många och så slående mellan nazism, islamism och kommunism.

 19. Johan och andra, som ännu inte insett vilken fara Islam utgör för Europa och världen. Kvällens TV-program Världens konflikter visade med all tydlighet vilket helvete på jorden som skapas, när den religiösa vidskepelsen härskar. Programmet går i repris den 23/12, 26/12 och den 28/12.
  På samma sätt som Hitler skickade Irans ledare ut barn och ungdomar att slaktas på slagfältet. Likheterna är många och slående mellan nazism, islamism och kommunism. Nazism och kommunism har vi befriat oss från, och naturligtvis kommer islamismen att gå samma väg. Människans förnuft segrar i längden.

 20. Veritas says:

  Varför gäller inte FN:s konvention om de mänskliga fri- och rättigheterna i den muslimska världen?

 21. Veritas says:

  Det skadar kanske inte att då och då läsa Dagens Nyheter. Det kan hjälpa till att öka insikten på olika områden. Så här skriver DN idag, 24 dec.:
  Att påstå att det finns extrema strömningar bland moskébesökare är inte samma sak som att säga att det kryllar av dem. Att de allra flesta är fredliga och demokratiskt sinnade är ett dåligt skäl att blunda för dem som inte är det.

  Säpo har alldeles rätt i att det muslimska samhället kan vara en stor del av lösningen på radikaliseringsproblemet. Men det förutsätter att de muslimska företrädarna erkänner det. Så länge de extrema strömningar som bevisligen finns avfärdas eller bagatelliseras av imamer och personer som Helena Benaouda och Mohammed Amin Kharraki är de snarare en del av problemet.

 22. Sven-Inge, debatten är slut för min del, men vill bara säga att det känns oärligt mot eventuella läsare att först skriva under eget namn och sedan under pseudonym (Veritas) för att få det att se ut att fler är med i debatten på samma spår som du själv.

 23. Veritas says:

  Visst är islam en fredens och fridens religion!
  Nu börjar till och med åsneparlamentet att vakna. Grattis!

 24. Veritas says:

  Linanders debattteknik ligger på grundskolenivå. Har han överhuvudtaget möjlighet att ta till sig fakta?

 25. Veritas says:

  Klyftan blir allt större mellan män och kvinnor, när det gäller att ha ett jobb. Ett avgörande skäl är att invandrade kvinnor jobbar i mycket liten utsträckning. En del kräver dessutom att få jobba i burka, och när det inte är tillåtet föredrar de att leva på bidrag.
  Lyssna på dagens nyheter, Linander. Börjar du inse att politikerna bär ansvaret för de flesta missförhållandena i vårt land. Att Centern backar är inte märkligt, och inte skall det skyllas bara på Maud.

 26. Veritas says:

  Linander verkar lika okunnig som majoriteten i åsneparlamentet.

 27. Dissenter says:

  Vad folket har insett i flera år, börjar nu tränga in även hos de ansvariga och hycklande politikerna. Men finns det någon handlingsförmåga i åseneparlamentet?

  Polisreaktion mot flyktingars resorPolisen ska börja tipsa MigrationsverketTT Tipsa en vän Skriv ut Dela SKÅNE. Gränspolisen i Skåne reagerar mot att flyktingar från Irak, som fått permanent uppehållstillstånd av skyddsskäl, ändå obehindrat gör resor tillbaka till Irak. Nu ska polisen börja tipsa Migrationsverket om fall, där skyddsskälen och uppehållstillståndet kan komma att omprövas, rapporterar TV 4 Nyheterna Malmö.
  Från Malmö Airport går sex ofta fullbokade plan i veckan till Irak. Bland resenärerna finns irakier som beviljats uppehållstillstånd i Sverige därför att de riskerar att fängslas, torteras eller dödas i sitt hemland. Ändå kan dessa personer resa till Irak och ibland tillbringa månader där, enligt tv-kanalen.

  Samtidigt rapporterar pressen om att ca 10 miljarder kronor behövs för att lyfta det svenska järnvägsnätet till europeisk standard.
  Antalet vårdplatser i det rika Sverige är nu så lågt att patienterna får ligga i korridorer och dagrum. Att vårdpersonalen dagligen klagar sin nöd har ännu inte väckt ansvariga politiker. Åsnorna sover.

 28. Dissenter says:

  Polisreaktion mot flyktingars resor Skriv ut Gränspolisen i Skåne reagerar mot att flyktingar från Irak, som fått permanent uppehållstillstånd av skyddsskäl, ändå obehindrat gör resor tillbaka till Irak. Nu ska polisen börja tipsa Migrationsverket om fall, där skyddsskälen och uppehållstillståndet kan komma att omprövas, rapporterar TV 4 Nyheterna Malmö.
  Från Malmö Airport går sex ofta fullbokade plan i veckan till Irak. Bland resenärerna finns irakier som beviljats uppehållstillstånd i Sverige därför att de riskerar att fängslas, torteras eller dödas i sitt hemland. Ändå kan dessa personer resa till Irak och ibland tillbringa månader där, enligt tv-kanalen.

  När skall åsnorna vakna?

 29. Dissenter says:

  Johan har nog hört talas om religionsfrihet, men han begriper tydligen inte vad det innebär. Skall du dricka ur kunskapens brunn, så drick djupt. Vilket är värst, halvbildning eller obildning?

 30. Dissenter says:

  Drick vidare, Johan, drick djupt ur kunskapens brunn. Försök höja blicken och vidga dina vyer. Tala gärna med de lyckliga människor som funnit friheten i Europa efter att ha förtryckts av Islam. Då inser även du att Islam är en ideologi, inte olik nazism och kommunism.

 31. Dissenter says:

  Hur är det med läsförståelsen, Johan? Du skriver:

  Nej, de flesta muslimer i Sverige inklusive imamer accepterar inte slaveri. Hur kan du överhuvudtaget påstå något sådant.

  Jag har aldrig påstått något sådant. Men jag tror det stämmer, att de flesta muslimer i Sverige inklusive imamer inte accepterar slaveri.

  Din läsföreståelse och din logik verkar båda ligga på lågstadienivå.
  Arma svenska folk! Är detta nivån i parlamentet?

 32. Dissenter says:

  Jag har inte hört att du har fördömt den typen av slaveri, säger Johan.
  Förlåt, om jag ställer för höga krav på dig, men i ett av mina tidigare inlägg kunde du läsa följande:
  Johan, tycker inte du också att vi skall befria slavarna, varhelst i världen de finns?
  Du kanske borde skaffa dig en mentor, Johan.

 33. Dissenter says:

  Tomt och innehållslöst klingar Linanders tal om religionsfrihet. Hinner han ta del av vad som händer i världen? Med sådana företrädare kan Centern bara fortsätta raset. När Linander talar om religionsfrihet, talar de förtryckta om prästerskapets förtryck.

  http://www.iran-demokrati.se
  rapporterar bland annat följande:
  Europaparlamentet, EP, antog på torsdagen en ny resolution mot prästerskapets förtryck och fördömde behandlingen av människorättsadvokaten Nasrin Sotoudeh.

 34. Dissenter says:

  Ett litet tips till Johan: Läs dagens upplaga av Skånska Dagbladet. Där finns faktiskt något så ovanligt som en ledare, i vilken man nämner den rasism som utövas i den islamska världen.
  Vad gör Johan för att väcka opinion mot bristen på mänskliga friheter och rättigheter runtom i världen. Eller kan han inte se genom de dimridåer som religionen sprider?

 35. Dissenter says:

  Det är mycket Linander undrar över. Varför ser han inte till att skaffa sig kunskap? Vad gäller hans undran om människohandel för sexuella ändamål, så borde han läsa Ronald Segals bok Islam’s black slaves. Tydligen föredrar han att leva kvar i sina fördomar framför att skaffa sig insikt. Med sådana företrädare kan det bara gå utför för Centerpartiet.

 36. Dissenter says:

  Man kan undra vad Linander har mot dalmasar, eller mot kvinnornas friheter och rättigheter. En våg sveper just nu över arabvärlden, och förhoppningsvis kommer den att innebära att envåldshärskare av olika slag inte längre kan använda den religiösa vidskepelsen för att förtrycka kvinnorna. Kanske kan den muslimska världen ta steget in i 2000-talet och bli som de västerländska demokratierna med alla människors lika värde, oavsett kön och landskapstillhörighet.
  BEFRIA KVINNORNA OCH SLAVARNA I DEN MUSLIMSKA VÄRLDEN. Läs Ronald Segals bok Islam’s black slaves.

  Med företrädare som Linander är det inte så märkligt att Centern är på väg ut ur riksdagen.

 37. Sven-Inge Dahlman says:

  Att islam idag är inte bara en religion utan även en ideologi, en avskyvärd sådan med anspråk på att styra samhällets alla områden, helt i klass med nazismen borde Johan försöka inse. Då kanske han slutar jämföra med dalmasarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.