Centerpartiet, det enda företagarpartiet

Det är politisk fight om vem som är arbetarpartiet, men att Centerpartiet är det enda företagarpartiet borde det inte vara något större tvivel om. De senaste dagarna har den ena efter den andra starka företagarpersonligheten uttalat sitt stöd för Centerpartiet som företagarpartiet.

Douglas Roos, från draknästet och nyheter24, Camilla Littorin, Förbundssekreterare Företagarförbundet, Urban Bäckström, VD för Svenskt Näringsliv och dessutom är C-ledda kommuner bäst på entreprenörskap. Så vill ni inte rösta på något arbetarparti utan ett parti som förstår att det är genom nya och växande företag som nya jobb skapas så rösta på Centerpartiet!

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.