Maud flitigast i regeringen

Visserligen kan man ifrågasätta Aftonbladets sammanställning, t.ex. kan inte en minister själv styra över hur många interpellationer och skriftliga frågor som de ska få, men det är ändå inte en överraskning att Maud får flest “poäng”. För oss som jobbar nära Maud så har vi sett vilken sjukt hektisk mandatperiod som hon har haft, inte minst under SAAB- och Vattenfall-perioden. Hon är en ivrig bäver!

This entry was posted in General and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Maud flitigast i regeringen

  1. frekar06 says:

    Inte särskilt förvånad med tanke på bland annat SAAB – affären. Tobias Krantz är tydligen den minister som har fått gjort minst under mandatperioden. Han är dessutom mindre känd bland allmänheten. Åtminstone var han det tills för ett par dagar sedan när mediadrevet kring de nya antagningsreglerna till högskolan började. Ett mediadrev som kulminerade idag med att två studenter anmält utbildningsdepartementet till DO. Den ene är en litauisk student. Den andre är en svensk student som anmält till DO då denne anser att de nya reglerna för antagning är åldersdiskriminerande. Undrar hur länge det dröjer innan någon anmäler till EU? Enligt departementet är det sannolikt att reglerna för antagning strider mot EG-rätten.

    http://svt.se/2.22620/1.2084607/antagningsregler_blir_fall_for_do

    /Frekar06

Leave a Reply

Your email address will not be published.