Lite semester

Åtminstone lite semester från bloggen. Jag är nu med familjen i vårt hus i Stora Rödde och med den här klart bristfälliga uppkopplingen som jag har så har jag bestämt mig för att koppla upp mig så sällan som möjligt. Jag försöker läsa mejlen minst var tredje dag, men det beror på om nätet vill och jag har tid.

Umgås med fru och barn, vänner och familj har högsta prioritet de kommande två veckorna, men det blir en del sommarvalkampanjande också. I fredags deltog jag i Centerpartiets monter på Sjöbo marknad och imorgon (idag eftersom klockan passerat midnatt) så gäller samma sak på Kiviks marknad. Jag har också en del valplaneringsmöten och mitt personvalsmaterial ska börja levereras. Semester som semestrar ser ut ett valår.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

One Response to Lite semester

  1. Don Joan says:

    Då är det snart slut på dina två veckor, hoppas du och familjen haft en lugn och go period. Förhoppningsvis har du lite fler semesterdagar att plocka ut trots valår, för er politiker är fria dagar välbehövliga. Ni verkar ju vara ständigt aktiva och jag beundrar det driv som finns trots den tröghet som existerar innan besluten blir verklighet.
    Keep up the good work Johan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.