Om smygfotografering i TV4 m.m.

Har glömt att lägga ut en länk till diskussionen om smygfotografering som jag var med i onsdags. Det var i TV4:s Nyhetsmorgon. En diskussion som jag har haft tidigare här på bloggen.

I veckan som gick träffade jag och några andra C-riksdagsledamöter personer från föreningen pappa-barn i Kristianstad. De berättade bland annat om sin syn på varför pappor mer sällan får ensam vårdnad än mammor. Jag håller inte med dem i allt de sa, men som riksdagsledamot ska jag vara öppen för att träffa alla möjliga personer och grupper (även om tiden är ett stort hinder). Att en socialdemokratisk politiker försökte stoppa oss från att träffa en viss grupp känns helt sjukt. Ett riktigt demokratiskt övertramp.

This entry was posted in General and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Om smygfotografering i TV4 m.m.

  1. Roland Persson says:

    Demokratiska övergrepp händer i Sverige varje dag.
    Skulle man skriva något på SDS som inte är godkänt raderas man och yttrandefriheten stryps. TV-program som plus, kalla fakta och uppdrag granskning visar varje vecka demokratiska övergrepp i Demokratiska kungariket Sverige. Många företag bl.a Tele2 har mycket lite förtstålse för kunders begäran att man faktiskt skall få något för pengar man betalar. Vissa företag tror visst att kunderna bara är en mjölkko som man kan skinna. I härdsmältan Malmö vrider man armar och ben av sig för att försöka inbilla invånarna om att bränder, misshandel och personrån är vårt fel. Förövarna från varmare länder har ingen skuld i detta utan förövarna är offer för svek från myndigheter.
    Sverige går från klarhet till klarhet. Ett riktigt rövarsamhälle med småpåvar överallt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.