Ge ungdomar en större chans

CUF:s förbundsordförande Magnus Andersson har de senaste dagarna gjort många bra uttalanden och mediaframträdanden kring ingångslöner för ungdomar. Att CUF driver frågan så tufft känns helt rätt. När Magnus mötte Ung Vänster i en chattduell på aftonbladet.se gav läsarna segern till Magnus med förkrossande 81-19.

Magnus har ett utmärkt informativt inlägg i frågan på sin blogg, så jag hänvisar dit istället för att skriva allt själv.

This entry was posted in General and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Ge ungdomar en större chans

  1. z999 says:

    Jag hade turen att vara ung på den tiden då det fanns jobb. På den tiden hade man aldrig trott att det skulle bli så illa som det ser ut idag.

  2. Johan says:

    Skriver under på att det var ett bra informativt inlägg, bra jobbat Magnus. Ungdomsarbetslösheten är skrämmande, arbetsgivare eftersöker erfarenhet samtidigt som jobben lyser med sin frånvaro. Och finns det jobb sätter man en erfaren på posten då det praktiskt taget är samma avgifter. Vi måste ge unga chansen att komma ut på arbetsmarknaden och skulle det innebära sänkt ingångslön så let it be. Som 18 åring har man ju knappast samma utgifter som en 35 åring med villa vovve och barn. Ja detta var sannerligen god läsning.

Leave a Reply

Your email address will not be published.