Bra inlägg av Annie Johansson

Vill bara uppmärksamma Annie Johanssons blogginlägg om “stupstocken” och att LO 2007 la fram förslag på en ännu snävare tidsram för sjukskrivningar, dvs en tuffare “stupstock” än den som alliansen har genomfört och som socialdemokraterna tycker är så hemsk så hemsk. Jag har också skrivit om det tidigare.

Sanna Raymans påpekande om att två tredjedelar inte är något misslyckande är också värt att läsa.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

2 Responses to Bra inlägg av Annie Johansson

  1. Ola says:

    Johan

    Jag kan inte hitta något i Lo-raporten där det står att folk ska kastas ut från sjukassan.. Utan det står att dom sjuka ska få hjälp tillbaka till jobb snabbare..Och det har ingen motsatt sig.. Men att tvinga ut svårt sjuka och jobba det är det bara Alliansen som tycker är rätt och applåderar i riksdagen

  2. Ola, LO:s förslag är precis det som vi har genomfört förutom att vi har 2,5 års tidsgräns istället för 15-16 månader som LO föreslog. De som är så svårt sjuka efter 2,5 år att de inte kan jobba tvingas inte ut i arbetslivet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.