Kampanjen 2 grader

Det är bara 73 dagar kvar till klimatmötet i Köpenhamn och det ser allt mörkare ut att få ett nytt världsomspännande avtal på plats. Ett avtal som måste utgå från att temperaturen inte får öka mer än två grader. Kina, USA, Brasilien och några motsträviga till måste komma med, annars lär vi aldrig klara 2 grader.

Därför har vi i Centerpartiet startat kampanjen 2 grader, tillsammans med bland andra Röda Korset, Rädda Barnen, LRF, Svenska FN-förbundet och Sveriges Åkeriföretag. Det är dock inte en partipolitisk kampanj. Tanken är att vi ska få våra systerpartier i många andra länder att också hänga på den här kampanjen, allt för att sätta tryck i förhandlingarna fram till toppmötet.

Vi har inte råd att misslyckas i Köpenhamn. Jag vill inte förklara för mina barnbarn att jag inte gjorde vad jag kunde. Det minsta DU kan göra är att skriva under uppropet!

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

2 Responses to Kampanjen 2 grader

  1. Mange says:

    Bra!

  2. Du skriver väl på?

Leave a Reply

Your email address will not be published.