Jag blev inte ofredad

Blev väldigt förvånad när jag läste rubriken “Politiker gripen i riksdagen“. Hade inte en tanke på att det skulle kunna vara något i samband med dagens votering, jag satt i kammaren och märkte ingenting. Jag såg visserligen att några hade “Atomkraft – Nej tack”-tröjor på sig och att de lämnade läktaren mitt under voteringen, men att de skulle ha gjort sig skyldiga till ofredande eller förargelseväckande beteende har jag svårt att förstå.

Politikern är miljöpartisten Ewa Larsson som tidigare suttit i riksdagen och som nu bl.a. sitter i Polisstyrelsen i Stockholm. Jag träffar henne med jämna mellanrum i Nyamko Sabunis jämställdhetsråd. Även om Ewa och de andra från Gröna Qvinnor “protesterade” mot alliansens klimat- och energipolitik så kan jag inte säga att jag blev det minsta ofredad.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.