Island imorgon

Om det tar lite längre tid för mig att moderera och besvara kommentarer de närmsta dagarna så beror det på att jag är på Island. Det är möte med Nordiska rådets presidium i dagarna två, men pga restid och tidsomställning så blir det tre nätter borta.

På dagordningen står bland annat budgeten för 2009, ett antal motioner (kallas medlemsförslag i NR-sammanhang, nordiskt försvarssamarbete, nordiskt ambassadssamarbete, nordiskt kontor i Minsk och klimatkompensering för NR:s flygresor är några) och planering inför sessionen i Helsingfors i slutet av oktober.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

2 Responses to Island imorgon

  1. z999 says:

    Vad kul! Islan är ett rätt häftigt land och jag hoppas att du får möjlighet att se dig omkring. Lycka och välgång på resan.

  2. z999 says:

    Och se till att sköt dig nu. Du representerar ärans och hjältarnas land och det förpliktar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.