Grattis Spanien!

Som fotbollsälskare känns det alltid lite tomt när ett stort mästerskap är över. Det är fotboll nästan varje dag i fyra veckor och plötsligt är det slut. Fördelen den här gången, i jämförelse med Greklands fegspelsvinst för fyra år sedan, är att det mest värdiga laget vann (dessutom är det bara en månad och en vecka kvar till det största av alla sportevenemang, sommar-OS). Spanien var, kanske vid sidan om Holland som dock åkte ut redan i kvarten mot ryssarna, det lag som spelade den offensivaste fotbollen och gjorde flest mål. Dessutom har de EM:s skytteligavinnare, David Villa, trots att han inte kunde vara med i finalen där istället en av EM:s största stjärnor Fernando Torres fick avgöra.

Grattis Spanien!

This entry was posted in Sport. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.