Ingen nyhet, om någon varit uppmärksam

När jag var inne på Riksdag & Departements hemsida så såg jag även “nyheten” att “Kd vill behålla Ekobrottsmyndigheten“. Jag skriver “nyheten” eftersom detta avslöjades av den kristdemokratiska riksdagsledamoten Peter Althin redan förra tisdagen, men det var nog ingen journalist som var tillräckligt uppmärksam.

Det var den 15 maj som vi i justitieutskottet hade en offentlig utfrågning i riksdagen om ekobrottsbekämpningens framtid med utgångspunkt i utredningsförslaget om att lägga ner EBM. I en fråga sa Peter Althin att Kristdemokraterna vill behålla EBM. Det var en nyhet för mig att de ville gå ut med det offentligt innan vi diskuterat frågan inom alliansen, men då var det ingen som nappade på det.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.