Grattis VAIF!

Vilken glädjande nyhet så här på lördagskvällen. Satte och läste Sydsvenskan på nätet och såg att min gamla klubb Veberöds AIF åter gått upp i division tre.

På “den gamla goda tiden” var vi uppe i division två, men å andra sidan var det division fem som gällde så sent som för två säsonger sedan. Härligt att det kommit en ny generation som kan sätta lilla Veberöd på kartan. I SDS-artikeln nämns, som vanligt, höjdpunkten i Veberöds historia (då menar jag inte bara i VAIF:s utan i hela Veberöds historia): Vinsten mot IFK Göteborg med 4-3 i Svenska Cupen 1993!

This entry was posted in Sport. Bookmark the permalink.

3 Responses to Grattis VAIF!

  1. Visst, cupsegern mot Blåvitt är ju det man förknippar Veberöd med. Faktiskt det enda jag vet om orten…

  2. Nick says:

    ang. Sverigedemokraterna. Visst finns det kriminella element i detta parti, men jag tycker personligen att man bör ha ett nyanserat förhållningssätt till SD. Bara för att någon röstar på SD behöver det inte betyda att vederbörande vill inrätta koncentrationsläger, införa diskrimineringslagar och slaveri. Det kan handla om något så enkelt som en politisk åsikt angående invandringen. Skall invandringen vara 50 000, 20 000 eller 5 000 per år? De som vill ha låg invandring har nog proteströstat på SD. De etablerade partierna bör enligt min mening ta denna “opinionsyttring” på större allvar och ta tag i frågan ordentligt. Annars riskerar SD att bli ännu större. Uppenbarligen vill svenskarna ha en mer reglerad invandring, som tillåter att integrationsprocessen hänger med invandringstakten.

  3. site admin says:

    Nick, inte för att Sverigedemokraterna har något med VAIF att göra…

    Men jag håller med dig om att man gör ett stort misstag om man utmålar alla SD-väljare som rasister eller främlingsfientliga. Jag tror som du säger att många proteströstat på SD för att de tycker att andra partier inte tagit andra problem på allvar. Problem som SD, felaktigt men tydligen övertygande, skyller på invandringen. Ex kriminalitet och arbetslöshet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.