Vilken soppa, men knappast fängelse

SSU-ordförande Anna Sjödin upplever nog inte några av sina roligaste dagar i livet just nu. Rättegång är aldrig kul (kan jag tänka mig, har aldrig behövt uppleva det själv som åtalad), men för Anna Sjödins del handlar det inte bara om vilket straff som domstolen dömer ut utan även om det fortsatta politiska livet inom socialdemokraterna.

Blir hon dömd så kan hon knappast sitta kvar som SSU-ordförande, och den utstakade politiska karriären som SSU-ordförander historiskt haft framför sig går förmodligen också om intet. Läste att åklagaren yrkat på fängelse, men det är knappast så att hon kommer att få avtjäna tid i fängelse. Det blir i så fall villkorlig dom och böter, plus skadestånd till vakten.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

One Response to Vilken soppa, men knappast fängelse

  1. Leffe says:

    Fälls hon för allt blir det fängelse, som sannolikt får avtjänas med fotboja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.