Peter Eriksson om demokrati

Miljöpartiets språkrör Peter Eriksson tycker nu att det vore lämpligt om folkpartiet blev utkastade ur riksdagen pga dataintrånget. I en intervju jämför han folkpartiets “valfusk” med mutade domare i italienska ligan. Juvetus blev nedflyttade till Serie B och folkpartiet borde flyttas ur riksdagen enligt Eriksson.

Ursäkta Peter Eriksson, men vem skulle besluta om en sådan “nedflyttning”? Vem ska överpröva väljarnas beslut? Någon domstol kanske? Intressant. En domstol skulle kunna ta beslutet att ett invalt parti inte längre får inneha sina riksdagsmandat. Hela mandatfördelningen skulle förändras och vips hade Sverige åter haft en vänsterkoalition i majoritet. Bra uträknat Peter!

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

One Response to Peter Eriksson om demokrati

  1. Nja, om Folkpartiet åker på en nerflyttning så borde väl sossarna åka på matchstraff åtminstone? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.