Behandling av bagage

Jag är säkert inte den första som upplevt att bagaget i samband med flygresor blir behandlat med vårdslöshet. Hemma i Sverige igen var det dags att packa upp bagaget. Min son äter lite speciell mat beroende på ett medfött fel på matstrupen, bland annat en slags välling som ligger i en vanlig plåtburk.

När jag packade upp väskan där de två överblivna burkarna låg upptäckte jag att de var rejält buckliga. Det måste ha krävts några ordentliga smällar för att få plåten så ojämn och det har några bagagehanterare på San Francisco Airport, Heathrow eller Arlanda lyckats med. Burkarna var jämna och fina när vi checkade in väskorna, men det är de inte längre.

Visst förstår jag att det måste gå snabbt att få väskorna i och ur planet, men det borde bli dyrt om passagerarenas saker blir förstörda. Nu blir inte vällingen sämre av att burkarna blivit buckliga, men det kunde varit något helt annat som fått smällarna.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.