I grunden utan skuld – Viveca Sten

Ytterligare ett mord på Sandhamn och kriminalinspektör Thomas Andreasson från Nackapolisen försöker att utreda brottet. Samtidigt blir privatlivet ännu jobbigare för Thomas barndomsvän Nora som plötsligt upptäcker att maken är otrogen.

Detta är en riktigt bra kriminalroman av Viveca Sten och för mig som skärgårdsboende i Värmdö kommun så får hennes böcker en ytterligare dimension. Upplägget i den här romanen är lik Camilla Läckbergs sätt att skriva. Något i historisk tid leder till ett mord i nutid. Jag tycker att Viveca Sten klarar det alldeles utmärkt. Läsarens nyfikenhet stegras ständigt genom de med jämna mellanrum kommande historiska kapitlen.

Det är 308 sidor välskriven roman med hög spänning från början till slut.

This entry was posted in Bokrecension. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.