Änglamakerskan – Camilla Läckberg

Genom åren har jag beklagat mig och kritiserat Camilla Läckberg för att vara ensidig i sitt författarskap. Något händer i det förflutna som i nutid resulterar i mord som måste utredas av Patrik polis och därmed hans författarfru Erica. Samma upplägg den här gången, men eftersom det har gått mer än två år sedan jag läste Läckberg förra gången så känns det okej. (Även om jag tycker att hon borde våga lämna “trygga hörnet” och testa ett nytt upplägg.)

Änglamakerskan är 355 sidor högdramatisk deckare med alla klassiska ingredienser, från mord och efterföljande polisutredning, till naken skräck och het passion. Vid det här laget “känner” jag Patrik, de andra på polisstationen, Erica, hennes syster Anna med flera på ett sätt att hoten, hatet och våldet kommer ännu närmre. Romanen är helt enkelt otroligt spännande!

This entry was posted in Bokrecension. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.