Öppen idéprogramsprocess

För några månader sedan så skrev jag på facebook om att vi i Centerpartiets partistyrelse skulle tillsätta en grupp för att ta fram ett nytt idéprogram. En kompis kommenterade och föreslog att vi skulle köra en “wikilösning” så att alla som vill kan vara med och forma vårt nya idéprogram.

Jag gillade idén och tog upp den först med partistyrelsen och sedan när idéprogramgruppens ordförande Per Ankersjö var vald. Och visst är det så att alla får vara med och forma Centerpartiets politik, men också processen. Min kompis förslag gillades av idéprogramsgruppen och är nu verklighet!

Gå gärna in på www.centerpartiet.se/framtidsbygget för att vara med i vår öppna idéprogramsprocess!

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

4 Responses to Öppen idéprogramsprocess

 1. AH says:

  Appropå nåt helt annat, men likväl tankvärt 🙂

  http://www.smbc-comics.com/comics/20120202.gif

 2. z999 says:

  Jag tyckte det var jättebra AH. Medborgarna måste ses som medborgare även på internet.

  Jag tror att den öppna idéprocessen är en bra idé för centern (allt nytt kan ju alltid gå åt skogen…). För SD’s del så tror jag inte att det är en bra idé just nu men framöver kunde fler partier haka på idén tycker jag.

  Jag kan inte läsa regeringen.se sidan.

  Många verkar inte ta den sidan på allvar men jag läser där ibland.

 3. z999 says:

  Sk-t, gick inte att lägga in meddelandet jag får:

  -- - $Id: index.jsp,v 1.2 2004-03-15 12:35:13 pl Exp $ - - $Revision: 1.2 $ - - Last modified: $Date: 2004-03-15 12:35:13 $ - - by $Author: pl $ - - Copyright (C) 2003, 2004 Regeringskansliet - All rights reserved. - -- @ page language="java"

  Nu da?

 4. Pingback: Nu startar Framtidsbygget i Centerpartiet | Robert Petersson – Tankar om Linköping, Livskvalitet, Gröna frågor och Politik

Leave a Reply

Your email address will not be published.