Jag är Zlatan Ibrahimovic – David Lagercrantz

Självklart satte jag igång att läsa Zlatans självbiografi så fort jag bara kunde. Som MFF-supporter har jag följt honom sedan de första inhoppen i A-laget och det är verkligen intressant att läsa hela hans historia. Vilken tuff barndom han hade!

Det är en fascinerande person, denna Zlatan Ibrahimovic. Även de som inte är fotbollsintresserade har en åsikt om honom och boken är läsvärd även om man inte vet vad offside eller hattrick är. Jag tycker också att David Lagercrantz har skrivit boken som att det känns som Zlatans egna ord, språket är lagom mycket polerat för att bli läsbart.

Så, oavsett fotbollsintresse eller inte så bör boken läsas. En av Sveriges största idrottsmän genom tiderna och landets nu överlägset största idrottspersonlighet är intressant och kommer att förbli intressant även efter karriärens slut.

This entry was posted in Bokrecension. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.