Stolt och glad över att vara en del av valberedningens förslag till ny partistyrelse

Idag på förmiddagen presenterade Centerpartiets valberedning sitt förslag på ny partiordförande och ny partistyrelse.

”Det är en stor ära och ett stort ansvar att få vara med och forma det nya Centerpartiet som ledamot i partistyrelsen. Som riksdagsledamot för Centerpartiet i nio år och partiets rättspolitiska talesperson under lika lång tid så har jag varit med och format politiken, nu ser jag det som en stor utmaning att även vara med och forma Centerpartiets organisation, säger Johan Linander.”

”Jag har varit såväl avdelnings- som distriktsordförande i Centerpartiet och har under åren, även under min tid som distriktsordförande för CUF i Skåne och ledamot i CUF:s förbundsstyrelse, fått en bred erfarenhet av hur en stark organisation kan skapas. En organisation som är öppen och har örat mot marken, som lyssnar på våra medlemmar. Jag ser alldeles särskilt fram emot att jobba tillsammans med Annie Lööf som ny partiordförande, avslutar Johan Linander.”

This entry was posted in Pressmeddelanden. Bookmark the permalink.

5 Responses to Stolt och glad över att vara en del av valberedningens förslag till ny partistyrelse

 1. Don Joan says:

  Gott! Örat mot marken och en öppen organisation är nyckeln till framgång. Grattis och lycka till med uppdraget.

 2. z999 says:

  Tja, jag tror ju mer på dig än på nya partiordföranden som en fördel för centern. Du har en speciell mentalitet som jag skulle vilja se mer av bland alla partier inklusive SD. Med tanke på ditt jobb före förra valet så hade det varit hemskt om du inte blivit vald till partistyrelsen. Jag kan förstå att du känner dig stolt men för min del tycker jag att det är centern som ska känna sig stolta.

 3. frekar06 says:

  Det är möjligt att Annie har vad som krävs. Man ska dock vara medveten om att Centern befinner sig i likhet med en del andra mindre partier (V och KD främst) i ett oerhört tufft läge med en väljarkår som blir allt mindre. Annie måste vända en trend som har pekat neråt i fyrtio år för Centern.

  Det kommer bli en stor utmaning och politiken måste våga omprövas.

 4. Nan says:

  Grattis Johan.

  Ett gott tecken att även Federlay tar plats i styrelsen.

  På mig ser det ut som ett lag som kommer att bli betydligt tuffare på rättighetsfrågor, och med Fridolin i det röd-gröna blocket så kan det nu äntligen bli en öppning för att få upp detta på den politiska dagordningen igen. För dagens situation är destruktiv.

  Jag hoppas innerligt att Annie fortsätter att ha lika mycket skin på näsan som hon har haft hittills, och vågar fortsätta ifrågasätta Mr “alla vinner på om debatten lägger sig” sämre idéer. (Och hålla honom till svars när han inte lever upp till givna löften.)

  Ser fram emot några 180-gradare i några politiskt misshandlade frågor. Det finns många att välja på…

Leave a Reply

Your email address will not be published.