Gott Nytt År!

Tack till alla som har läst min blogg under 2010. Jag försöker skriva och kommentera så mycket jag kan, men det är helt enkelt inte möjligt för mig att alltid hinna med i det kommentarstempo som några av er har. Just nu har jag dessutom valt att hålla mig lugn för att ladda batterierna.

Vill önska er alla ett gott slut på 2010 och ett Gott Nytt 2011!

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

9 Responses to Gott Nytt År!

 1. frekar06 says:

  Detsamma Johan! Frekar06

 2. z999 says:

  Gott nytt år Johan och Frekar06! Om en stund är jag alldeles för packad för att kunna skriva här.

 3. z999 says:

  Här, en kul länk som druknade bland alla andra exempel på rabiata “antirasister”…
  http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article7924552.ab

 4. frekar06 says:

  Tack detsamma Z999.

 5. frekar06 says:

  Det här året inleddes politiskt sätt med lite dramatik direkt. Piratpartiets partiledare Rick Falkvinge har meddelat att han avgår. Men han stannar kvar i partiets styrelse och ska nu mer förmedla Piratpartiets ideologi på europeisk nivå. Nuvarande vice ordförande Anna Troberg kommer nu att ta över. Tror det är bra för Piratpartiet att en ny kraft får komma in som partiledare så här pass tidigt efter ett val. Då har denne chansen att etablera sig och föra partiet mot valframgångar 2014 då vi har EU-val och Riksdagsval. Frekar06

 6. Kajjan says:

  Stark insatts i hipp hipp idag ;). Kul att se!

 7. z999 says:

  Jag tycker att Falkvinge gör fel och borde ha stannat kvar som ledare. Han har ju fortfarande förtroendet bland PP’s väljare och jag tror inte att piratpartiet vinner så mycket på att förnya sig som Falkvinge tycks tro, jag tror inte att det är så många som anser att piratpartiet har stelnat till i sitt åsiktsmönster.

 8. Har svårt att tro att Anna Troberg kan göra något som inte Falkvinge kunde. “Ombildning” till ett riktigt parti som har politik för alla områden tror jag är enda chansen för PP.

 9. z999 says:

  @Linander:
  ““Ombildning” till ett riktigt parti som har politik för alla områden tror jag är enda chansen för PP.”

  Ja. Fast det är oerhört svårt för ett nytt parti. Med en total toppstyrning så går det ju enkelt att profilera sig i flera frågor men inte om man ska behålla demokratin inom ett parti. Undrar om man kunde ha någon typ av lobbying system för grupper som bara har en enda fråga (nej, invandringen är inte en enda fråga) som då skulle kunna påverka utan att behöva skapa ett parti?

Leave a Reply

Your email address will not be published.