Skulle Socialdemokraterna verkligen börja samarbeta med Sverigedemokraterna?

Det officiella svaret är givetvis nej. Men det svaret gäller inte på kommunal nivå. I Burlövs kommun har Socialdemokraterna uppenbarligen gjort upp med Sverigedemokraterna för att få behålla posten som kommunstyrelsens ordförande. Det började med att Socialdemokraterna röstade fram en sverigedemokrat som kommunfullmäktiges andra vice ordförande (istället för en folkpartist). Igår stod Sverigedemokraterna för sin del av överenskommelsen och röstade fram socialdemokraten Katja Larsson till kommunstyrelsens ordförande.

Socialdemokraterna är ett maktparti som gör allt för att behålla sina positioner. Ett snedsprång med främlingsfientliga krafter är inget som hindrar socialdemokrater som Katja Larsson.

This entry was posted in General and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Skulle Socialdemokraterna verkligen börja samarbeta med Sverigedemokraterna?

  1. frekar06 says:

    Socialdemokraterna är tydligen så maktgalna att de kan tänka sig att samarbeta med ett främlingsfientligt och populistiskt parti som Sverigedemokraterna som inte är intresserade av att ta ansvar. Detta hoppas jag att alla väljare nu ser och ger sossarna klara direktiv nästa gång det är val att det inte är acceptabelt att samarbeta med dessa främlingsfientliga krafter. Vad har Sverigedemokraterna fått av Socialdemokraterna för att rösta för deras kandidat i Burlöv? Ja, jag tror att Socialdemokraterna och SD har ett samarbete i Burlöv, något som uppenbarligen också politikerna i fyrklövern verkar hålla med om. Frekar06

  2. Hannes says:

    Ner med 7 klövern heja Sverigedemokraterna!! De är sveriges framtid!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.