Ännu en kampanjvecka är slut och fyra återstår

Så var det söndagskväll igen och bara fyra veckor kvar till valet. Det har varit en bra vecka. Dagens Sifo ger Alliansen en stor ledning och för oss i Centerpartiet går det år rätt håll. Såg även en nyhet på Dagens Industri om att bara 18 % har störst förtroende för Mona Sahlin som statsminister, medan Reinfeldt fick 63 %. Det är siffror som definitivt kan avgöra valet och det är de rödgröna mycket medvetna om.

När jag var ute och kampanjade igår så fick jag också sådana signaler. Det är klart att politiker från motståndarpartierna inte vill prata med mig om sådana saker, men jag kunde förstå av minspelet att de såg stora problem med Mona Sahlin som sänke för hela den rödgröna vänsterkoalitionen.

Igår var det Burlövs centrum som gällde och andra valaktiviteter som jag har varit på är bland annat kampanjande i Trelleborg, intervju om Öresundspolis på Sydnytt, Studio Ett:s valdebatt om EU och utdelning av mina personvalsfoldrar på diverse ställen i valkretsen. Under veckan har även min son börjat skolan och då prioriterade jag givetvis att vara med honom. Hur mycket valstress det än är så skulle jag aldrig prioritera valkampanjen framför min sons första skoldag.

När det gäller min personvalskampanj så bedriver jag den på en så där lagom nivå. Jag är distriktsordförande för Centerpartiet i Skåne och försöker hjälpa till med valrörelsen i hela Skåne och inte bara i min egen valkrets. Jag har en del personer som hjälper mig att dela ut min personvalsfolder men givetvis tar jag mig själv också ut till fots, cykel eller bil för att vid lediga stunder få ut min folder till så många som möjligt.

Om det är någon som läser min blogg och vill hjälpa till att dela ut foldrar i postlådor i sin närhet så skulle jag vara mycket tacksam. Ring eller mejla till mig så levererar jag eller någon annan foldrar som kan spridas vid tillfälle.

This entry was posted in General and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.