Jetlagad

Jag brukar alltid säga att jag har lättare för att flyga västerut eftersom jag är så kvällspigg, “bara att vara uppe några timmar extra”. Jag tar tillbaka det. Min jetlag har varit värre än någonsin den här gången. Helt slut i söndags. Kom hem kl. 7 på morgonen och klarade sedan att vara uppe hela dagen, men somnade 19.30. Vaknade kl. 1 på natten och kunde inte somna om.

Måndagen blev inte bättre. Somnade när mina tvillingtjejer skulle sova middag och sov i 2 timmar. Somnade ändå kl. 21 igår kväll och vaknade nu i natt kl. 3 och har inte kunnat somna om. Har visserligen fått mycket tid till att gå genom alla mejl m.m. men jag ser nu en tung tisdag framför mig.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

2 Responses to Jetlagad

  1. z999 says:

    Välkommen tillbaka till ärans och hjältarnas land. Sen kan man ju undra över meningen med ett så späckat program på en studieresa. Det är väl inte så att ni har försökt bevisa för väljarna att ni inte har varit på semester? Jag tycker att det borde finnas några dagar för att liksom uppleva landet mer avspänt, annars så kunde ni ju lika gärna låsa in er i en källarlokal här.

  2. Du har helt rätt, programmen på riksdagsutskottens studieresor är numera fullspäckade och delvis är det säkert för att visa att det inte är någon nöjesresa. Men självklart är det också för att hinna med så mycket som möjligt när vi ändå åkt så långt iväg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.