Ingen riktig fart i EM ännu

Som många av er vet som läser här på min blogg så är jag en fanatisk sportälskare. Den här sommaren är underbar, först fotbolls-EM och sedan det största av allt, sommar-OS.

Nu har fyra matcher spelats i EM och trots min fanatism tycker jag inte att det blivit någon riktig fart ännu. Fyra favoritsegrar (Tjeckien, Portugal, Kroatien och Tyskland) och få mål (1-0, 2-0, 1-0 och 2-0). Ingen riktigt nerv. Inte ens i den match som spelats upp som en hatmatch, Tyskland- Polen. Självklart blir det bättre när Sverige går in i turneringen på tisdag, men i tidigare mästerskap har engagemanget gått igång på ett helt annat sätt även i matcher där Sverige inte spelat.

Offensivare spel och mer känslor i matcherna önskas. Jag tycker självklart inte att det är bra med vårdslöst spel, men jag tycker att det är anmärkningsvärt få varningar (och ingen utvisning) så här långt. Imorgon är det Rumänien-Frankrike och inte minst Holland-Italien och då hoppas jag att pulsen ska öka något. Men skulle jag satsa pengar på resultaten hade jag nog satsat på 0-0 eller 1-1 i båda matcherna. Med andra ord varning för tråkfotboll imorgon också.

This entry was posted in Sport. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ingen riktig fart i EM ännu

  1. site admin says:

    Men ikväll small det till. Då menar jag inte Frankrike-Rumänien 0-0 utan när världsmästarna Italien fick däng med 3-0 av ett ruggigt effektivt Holland. Skönt att åtminstone holländarna fattat att EM har börjat.

  2. site admin says:

    Jag fortsätter med mina egna kommentarer…

    Så underbart! Jag säger bara Zlatan! 2-0 i öppningsmatchen är viktigt, men eftersom jag misstänker att Ryssland är bättre än Grekland så blir det nog ändå en avgörande match mot ryssarna den 18:e.

Leave a Reply

Your email address will not be published.