Hederligt av LO Skånes ombudsman

Idag har jag pratat med LO i Skånes ombudsman Anders Magnhagen om hur de valt ut vilka borgerliga riksdagsledamöters “grannar” som skulle få brev om sjukförsäkringen. Han berättade att de valt ut tre ledamöter utifrån en någorlunda geografisk spridning. När jag berättade att jag är föräldraledig och inte alls kommer att rösta för det som de påstår i brevet så lät han uppriktigt ledsen för deras misstag. Han bad om ursäkt flera gånger. Han berättade också att det är en central kampanj och att de ute i distrikten fått kort tid på sig för att genomföra kampanjen regionalt, men att det inte var någon ursäkt för att de skulle skicka brev till mina grannar och påstå felaktigheter.

Nu ska han tala med den centrala kampanjledningen för att se hur de ska rätta till sitt misstag. Utan att jag själv ens föreslog det så menade Magnhagen att det kanske var lämpligt att skicka ut ett nytt brev till mina grannar för att förklara misstaget.

Jag är ofta kritisk till LO och skriver negativa saker om dem, men jag måste också vara ärlig och säga att jag tycker att LO SKånes ombudsman Anders Magnhagen bemötte mig på ett mycket bra sätt och han försökte inte ens förklara bort deras misstag. Nu tror jag knappast att det blir något nytt förklarande brev till mina grannar, en sådan sak bestämmer LO centralt och jag tror knappast att de bryr sig om att de gjort fel, men jag väntar med intresse. Om någon av mina grannar skulle få ett nytt brev från LO om deras misstag så får ni gärna höra av er till mig.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.