Kort rapport från Nordiska Rådet

Nordiska Rådets session i Køpenhamn børjar inte førræn imorgon, men redan idag har vi haft partigruppmøten. Centerpartiet tillhør Mittengruppe som ær næst størsta partigrupp efter socialdemokraterna. Från Sverige ingår æven folkpartiet, kristdemokraterna och miljøpartiet så det ær en bred grupp.

Dagens møte har framførallt handlat om vilka frågor som vi ska prioritera under 2007. Det finns många frågor som behøver tas upp, men høgst prioritet har grænshinder, miljø och grænsøverskridande brottslighet.

Ikvæll ska svenska delegationen på middag hos svenska ambassadøren Lars Grundberg. Intressant att høra hans syn på skillnader och likheter mellan Sverige och Danmark.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.