6/9 Skurup

Idag var det Skurup som gällde. Inte Skånes största kommun, men ett starkt centerfäste.

Först så besökte vi Scanem, kommunens största privata arbetsgivare. De trycker självhäftande etiketter till alla möjliga sorters produkter. Det var intressant. Skånska Dagbladet var med med en journalist och en fotograf.

Därefter var det torgmöte utanför AG Favör, den största matbutiken. Mycket folk och förhållandevis många som stannade för att prata. Det brukar vara dåligt med det när folk ska skynda sig hem med den inhandlade maten.

På kvällen pratade jag på ett offentligt möte i Skurups Bygdegård. Konkurrensen med EM-kval och duell mellan Persson och Reinfeldt var hård. Det kom bara tio personer, men vi hade en bra diskussion.

This entry was posted in Hänt i valrörelsen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.