Bra artikel i PC för Alla

Blev intervjuad av tidningen PC för Alla för några dagar sedan. Det var en väldigt lång intervju och jag funderade på vad hon skulle skriva. Nu har artikeln publicerats och jag tycker att det blev riktigt bra.

This entry was posted in Hänt i valrörelsen. Bookmark the permalink.

2 Responses to Bra artikel i PC för Alla

  1. Mycket bra!
    Det är skönt med ett parti som har vettiga åsikter i de här frågorna OCH i andra frågor.
    En del av de som brinner för det här med internet tänker ju rösta på piratpartiet.
    För mig är det en omöjlighet eftersom de inte har klargjort var de står i andra frågor, och att de dessutom kan komma att stödja vänsterkoalitionen.

  2. steelneck says:

    Du nämner Telia och infrastruktur i artikeln. Jag håller med, infrastruktur är så viktigt för nationen att det starkt ligger i hela nationens intresse. Jag har skrivit det är många gånger tidigare, men det tål nog att upprepas. Jag tycker man gjorde fel med Telia. Det hade varit bättre om man innan utförsäljningen hade delat upp det i ett Televerk (infrastruktur-ägaren) under 100% statlig kontroll och sedan sålt ut själva operatören kanske till 100%. Då hade vi inte haft dagens situation där en spelare på marknaden har monopol på kopparkablarna och därmed handikappar marknadens dynamik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.