24/8 Svalöv

En heldag i Svalöv. Först var det lunchmöte med företagare och stationsbefälet för polisen i Svalöv, utöver tre lokala centerpartister. Vi hade en bra diskussion och det känns som att polisen i Svalöv gör ett bra jobb. Visst finns det problem som företagarna lyfte upp, men i stort tycker jag att situationen verkar bättre än den jag mötte i t.ex. Hylte och Vimmerby förra veckan. En journalist från Helsingborgs Dagblad kom och gjorde en intervju.

På eftermiddagen besökte vi socialtjänsten tillsammans med polisen och några representanter från pensionärsföreningar. Fick bland annat höra att det finns ca 100 narkomaner i Svalövs kommun. Låter oerhört många på en befolkning på 13 000.

På kvällen var det grillning och alla förstagångsväljare i kommunen hade fått en inbjudan. Vi blev inte direkt nersprungna, men de som kom var intresserade av både grillad korv och politik.

This entry was posted in Hänt i valrörelsen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.