17/7 Praktiskt valarbete

Tyvärr har jag glömt att uppdatera “Hänt i valrörelsen”, den tropiska värmen i Skåne har gjort hjärnan trög tror jag. Klockan är nu halv ett på natten och termometern står på 21,5 grader.

Nu har i vart fall det praktiska valarbetet påbörjats. Som riksdagsledamot har jag självklart mest ansvar för det politiska, men jag känner också att jag har ansvar för att få medlemmarna, framförallt i Lunds Centerpartiavdelning där jag är ordförande, att känna glädje i valarbetet. För allting är inte så kul. Har lagt ner valsedlar i kuvert som sedan ska skickas ut med en valfolder till alla hushåll i kommunen. Väldigt monotont, men man kan göra det roligt att arbeta tillsammans.

This entry was posted in Hänt i valrörelsen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.