Det finns bara en Carolina Klüft!

Vilken prestation! Carolina Klüft visade vilken oerhört stor idrottskvinna hon är. Trots skadan så slog hon Eunice Barber. Denna i min smak allt för kaxiga fransyska fick uppleva att det som hon inte förstod hur det skulle ske faktiskt skedde. Det var i en intervju med SVT efter höjdhoppet som hon sa att hon inte kunde se hur det skulle gå till för att hon skulle missa guldet. Nu vet vi hur det gick.

Sveriges och Växjös fantastiska Carro visade sin järnvilja och att hon är en av friidrottsvärldens största. Om någon tänker invända med argumentet att mångkamparna bara är medelmåttor i många grenar, så glöm inte bort att Barber är regerande världsmästarinna i längdhopp. Att Carro slog Barber i just längdhopp gör dagens bedrift ännu större.

Stort grattis Carro!

This entry was posted in Sport. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.